BOKA DITT BESÖK HOS OSS 

Nytt bokningssystem från 1/2

Från 1/2 kommer vår internetbokning se annorlunda ut. Vi har haft mycket problem med det nuvarande så vi hoppas att det ska bli bättre för er kunder och oss med det nya. Ni kommer behöva göra lite fler val första gången ni gör en bokning i det nya som sedan är sparat vid er nästa bokning. Det här är uppbyggt på ett annat vis så en viss prisskillnad kommer ske.


Bra att veta innan du bokar färgning eller permanent hos oss.

Det som styr vad en kemisk behandling kostar är hur mycket tid & material som behövs.
Alla våra priser är från priser, först när vi vet hur ditt hår är kan vi ge ett mer exakt pris.
Du kan välja mellan Small, Medium, Large & XL behandling.

  • Small behandlingen passar dig som har kort hår, öronen framklippta eller max nedanför örat. (klassiskt kort frisyr) Har du väldigt tjockt hår så kan det även hända att du behöver en Medium behandling då håret kan kräva mer mängd material och kanske tid.
  • Medium behandlingen är till för dig som har hår från nedanför örat och ungefär strax ovanför axeln. Beroende på om du har ett normaltjockt hår eller väldigt fylligt kan du behöva en Large behandling.
  • Large behandlingen passar hår som börjar strax ovanför axeln och någon decimeter ned. Ibland kan håret vara väldigt långt men väldigt fintrådigt/tunt och inte kräver så mycket material. Då kan large även passa ett ännu längre hår.
  • Xl behandlingen passar dig som har ett väldigt långt eller kanske väldigt fylligt hår.

Om ditt hår är väldigt mörkt och du vill göra en totalförändring mot ett mycket ljusare resultat så ber vi dig kontakta oss eller komma in så vi kan skräddarsy rätt mängd tid till din förändring. Mängden tid & material som är beräknat till ovanstående behandlingar passar dig som vill färga mörkare, göra skiftningar i olika nyanser, även Balayage på ofärgat hår. 


Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att boka rätt behandling:

Telefon: 0620 - 597 07