BEHANDLINGS MENY

KLIPPNINGAR

KLIPPNING NY FRISYR (55min)

En klippning som passar dig som har tjockt eller väldigt långt hår. Eller dig som vill ha extra råd inför en större förändring. Kanske är det dags  för en helt ny frisyr? Vi utbildar oss ständigt för att bemästra de senaste trenderna och klippteknikerna och kunna ge dig en hållbar frisyr. Vill du kanske bara få extra styling tips? Hårtvättning i vår massage shamponering ingår.

KLIPPNING (40min)

Denna klippning passar dig som har en frisyr du underhåller med jämn intervall hos oss. Vi gör en kort konsultation innan vi börjar för att se vad som skall göras denna gång. Det ingår hårtvätt i vår massage shamponering och lättare styling, 

KLIPPNING SMALL (25min)

För dig som har extremt kort hår och har bråttom. Det är ingen avsatt konsultationstid utan detta är för dig som är stamkund och redan har hittat din frisyr! Du behöver vara nytvättad så håret är färdigt att börja klippa direkt när du kommer! Går inte att boka via nätet utan endast via telefon 0620-59707

KLIPPNING BARN  < 7 år

Vill det finaste du har också få en frisyr eller kanske jämna till något efter att de lekt frisör själva? Oavsett så hjälper vi er! Har ditt barn väldigt tjockt hår så bokar du medium klippning även om han/hon inte fyllt 7år, så vi verkligen hinner gå igenom håret ordentligt.


SPAKLIPPNINGAR

REPARERANDE FUKTBEHANDLING 

- Känns ditt hår torrt & livlöst?
Vi utför en ritual i olika steg med djupgående inpackningar & serum som bygger upp de skadade hårfibrerna. Du får en starkare kvalité & en ny lyster i ditt hår. 

RENANDE DETOX 

- Har du problem med din hårbotten?
I vår Detox behandling börjar resan till en välmående & balanserad hårbotten!
Vi applicerar uppfriskande peelingmasker, svalkande & lugnande serum, allt utifrån dina största behov.

ANTIAGE & VOLYM

- Tappar du mycket hår eller har du fått tunnare hår?
I vår Energizing ritual får du en anpassad behandling i olika steg för att hålla liv i en känslig hårbotten. Vi applicerar masker och serum som stimulerar blodcirkulationen runt hårsäckarna & bygger upp elasticiteten för ditt hår.

* Vi börjar alla spabehandlingar med en utförlig analys, därefter anpassar vi behandlingen utifrån just ditt specifika behov.
I vår avskilda och dämpade schamponering spelas lugn musik och du kopplar av i en massagefåtölj.
Medan inpackningarna jobbar ger vi dig en skön skalp- eller handmassage och självklart bjuder vi dig på fika under värmebehandlingen. Därefter konsulterar vi inför klippningen. Spabehandlingarna tar ca: 30min utöver din klipptid.

MIN STUND

En av våra populära tjänster för dig som vill ha en avslappnande stund utan specifika behov, bara få koppla av!
I vår avskilda och dämpade schamponering med massagefåtöljer börjar vi med en avslappnande tvätt på ditt hår för att få bästa grunden.
Vi analyserar ditt hår för att sedan applicera en inpackning anpassad för just ditt hår och önskemål.
Vi ger dig en avslappnande skalpmassage som får dig att koppla av från vardagen. Därefter konsulterar vi inför klippningen. Detta tar ca: 15min utöver din klipptid.  


FÄRGNING & PERMANENT

KREATIV FÄRG

Naturlig look eller rejäla skiftningar? I vår tjänst som vi valt att kalla kreativ färg  kan kreativiteten flöda!  Vill du kanske ha super tunna ljusa slingor från botten till toppen? Naturlig balayage?  Då är detta tjänsten du ska välja! 

SLINGOR I HÄTTA

För dig som älskar super tunna slingor som går att bleka upp super ljust genom att vi applicerar blekning i omgångar utanpå hättan som vi kan ta bort och applicera ny när den gamla verkat färdigt. Man kan inte göra flera olika nyanser i denna behandling. Denna behandling passar för axellångt hår och kortare. 

BOTTENFÄRG / UTVÄXTFÄRGNING 

Bottenfärgning är för dig som går kontinuerligt och färgar håret en färg och behöver fylla i utväxten. Alltså inte slingor utan en mörkare färg och max 1-2cm utväxt. 

Kom ihåg att för bästa resultat tvätta bort ev torrshampo / utväxtspray innan du kommer till oss.

PERMANENT / TEXTURBEHANDLING

Lockigt eller krulligt? Vi utför olika sorters permanent behandlingar. Vi vill träffa dig innan du bokar för att göra en bedömning av håret så det är i skick att kunna behandlas för ett så bra resultat som möjligt. Är håret kemiskt behandlat innan med tex ljusa slingor eller mycket färg så minskar chansen till spänstiga lockar.

EN FÄRG 

Vill du ha en ny lyxig ton på håret? Super glansig coppar eller nougat nyanser? Eller en mustig glossing? Den här tjänsten riktar sig till dig som vill färga håret i en jämn mörkare ton eller i en annan nyans än vad du har. Det går inte att färga ett hår till en ljusare nyans, då måste håret avfärgas innan. Hela håret får en ny ton.

HÅRKURER

Känns håret livlöst eller rentav trasigt och behöver en rejäl återupplivning? Vi har olika kurer vi kan utföra i samband med ditt besök hos oss. När vi tvättat ditt hår analyserar vi vad som behöver tillföras och kan skräddarsy kuren så du kan gå ut och känna att du har fått nytt liv i ditt hår! Ring oss för att boka denna så du får rätt behandling.

RENSNING

Har du varit utomlands, har egen brunn eller använt produkter från handeln i form av färginpackningar, silver- eller torrschampon?
Det blir allt vanligare att vi träffar kunder med hår som både är missfärgade och sköra. I värsta fall om man har metaller eller andra ämnen i håret från ovanstående kan det bli en kemisk reaktion i samband med färg/blekning och hårets bindningar går av.
Det som behövs för att motverka det är en rensning innan din behandling för dig för att vi ska få de bästa förutsättningarna att nå dina förväntningar. Du kan också boka en rensning av ditt hår för att få en klarare färg och mjukare känsla på det.


STYLING & ÖVRIGT

FEST STYLING

Behöver du hjälp att få en hållbar styling eller vill du bara bli extra ompysslad en stund? Vi har allt i från snabb föning, volymstyling som håller ett par dagar eller ett härligt genom lockat hår med tång som ger ett härligt svall! Hör av dig om ditt önskemål så ger vi dig förslag på vad som skulle passa dig bäst!

HÅRUPPSÄTTNING

Ska du på fest eller kanske bal? Vill du ha något romantiskt, tufft eller avantgarde liknande? Oavsett så hjälper vi dig att känna dig som ditt bästa jag den dagen! Hör av dig till oss för att bolla idéer inför just din dag!

BRÖLLOPSUPPSÄTTNING

Vi har lång erfarenhet av bröllopsuppsättningar och hjälper dig gärna på din stora dag! Först får vi ditt datum och vad du har för önskemål gällande din uppsättning. Därefter bokar vi en konsultationstid innan bröllopet där vi testar ut ev tiara/slöja eller annat och går igenom den tänkta uppsättningen så allt ska kännas perfekt inför bröllopsdagen. Vi åker även ut till kunder enligt överenskommelse vid bröllop.

FÄRGANALYS

Svårt att hitta rätt färger? Elin är utbildad inom färganalys och hjälper dig gärna att visa vilka färger du passar bäst i! Hon kommer drapera med olika tyger så du själv får se skillnaden och får med dig en färgkarta med de nyanser du passar allra bäst i och får lära dig hur du ska hitta just dina färger på kläder och annat.

BRYN & FRANSAR

Vi utför formning av ögonbryn genom att plocka och vaxa för bästa och mest hållbart resultat. Vi färgar både brynen och fransar i önskad nyans. Under tiden får du ligga eller sitta i vårt lugna shamponeringsrum där det finns massage i stolarna för maximal avkoppling.